Защо реклама | Видове реклама | Защо рекламна агенция | Медиа планиране | Реклама на ниски цени

Контекстна реклама

Показване на вашето рекламно послание в отговор на определени запитвания на инернет потребителя.

Къде се публикува контекстната реклама

Рекламата се публикува в популярните търсещи машини – Google, Yahoo, MSN и др. Всеки ден те се посещават от милиони потребители, кото търсят итерсуващите ги стоки и услуги.

Рекламата в търсещите машини се окзва най-ефективния интернет начин както за повишаване на продажбите, така и за решаване на практически всякъкви маркетингови задачи.

Най-популярната рекламна площадка за публикуване на контекстна реклама е Google Adwords.

Как работи контексната реклама

Рекламите се покзват след запитване от потребителя редом с резултатите от запитването. Ние купуваме от Google ключови думи и словосъчетания подходящи за тематиката на рекламната ви кампания. Контекстната реклама се показва само на тези потребители, които са въвели в търсачката точно тези думи. Например реклама на автокъща се показва при търсене по думите “автомобил на кредит” или “test drive SUV”и т.н.

Какво получавате

 • Потенциални клиенти – рекламата е фокусирана точно върху вашата целева аудитория
 • Плащане при резултати – Вие плащати само за тези потребители, които са влезли във вашия сайт
 • Бърз ефект – рекламата въздейства буквално часове след стартирането и.
 • Измеримост на резултатите – статистическата система позволява точно да се следи количеството и още по-важно качеството на посетителите на вашия сайт, както и кои продукти (кои страници) са разглеждани най-дълго и т.н.
 • Достъпни цени – няма минимално ограничение на рекламният бюджет. Стойноста на месечната такса за рекламно обслужване е само 250 лв

Колко време отнема стартирането на рекламната кампания

Специалист от MMS може да настрои и да пусне кампанията ви за един – два дни. Това означава, чу още от утре на сайта ви ще започнат да идват ваши потенциални клиенти. Освен това по време на рекламната кампания могат да се правят неограничено количество промени. Те влизат в сила практически мигновено. Например вие можете:

 • да добавите в рекламата имена на нови продукти
 • да спрете рекламата на продукти, чиито складови наличности са на привършване
 • да обявите разпродажба, намаления т.н.

Приемуществата при работа с MMS

 1. Икономия на средства и голям обхват на аудитория. Публикуването на реклами в най-популярните търсещи машини означава за вас избор на най икономически ефективните сайтове

 2. Възможност да откриете най-изгодните направления на рекламата и да преразпределите рекламния бюджет в тези направления. Пълният списък на услуги, свързани с всестранен анализ на рекламна кампания обезпечава подробна информация за поведението на посетителите на вашия сайт, техните характеристики и вероятност за извършване на покупки.

 3. Намаляване на цената за привличане на клиенти. Разработката на индивидуални препоръки по оптимизацията на входящите страници на сайта гарантира намаляване броя на посетителите, които напускат вашия сайт, тъй като те не са успели да намерят необходимата им информация за предоставяните от вас стоки или услуги.

 4. Високо качество на оперативното обслужване
  • Голям брой ключови думи и изрази
  • Неограничен брой редакции
  • Ежемесечен отчет за хода на рекламната кампания
  • Възможност за следене на разхода на средствата в реално време
 5. Улеснен документооборот
  Публикуване на реклами във всички сайтове с един договор.

Компетентно разработената и професионално управляваната рекламна кампания дава възможност да се съкратят разходите за привличане на клиенти няколко пъти и значително да се увеличи ефекта на вложените в рекламата средства.

Колко струва контекстната реклама

Заплащането се прави само за клик, т.е само когато човек щраква на вашата обява и влиза във вашия сайт. Оптималната цена за клик се определя от целта на вашата задача и нивото на конкуренция сред другите рекламодатели.(минималната цена за клик е 5 цента). Обърнете се към нашите специалисти, за да разчитате на оптимален размер на разходите.

Цена на услугите на специалистите в MMS

Цената на комплекса услуги по разработване и управление на рекламна кампания се определя индивидуално в зависимост от степента на сложност на извършената работа.
Свържете се с нашите консултанти, за да подберат подходящ за вас вариант на публикуване на рекламите и да определят неговата цена.

Как се поръчва рекламна кампания

 1. Изберете сайт, в който искате да се публикуват вашите реклами, напр. Google.
 2. Свържете се с нашите специалисти, за да определите оптималния рекламен бюджет.
 3. Преведете ни сумата за кампаниятя в Google.

Всичко останало, (вкл. подбор на ключови думи, изработване на обявата и управление на бюджета) ние ще направим вместо вас. Разбира се за максимален ефект от контекстната реклама трябва да разполагате с качествен сайт. За повече подробности относно изграждането на уеб сайт прчетете тук.

 

Искате да разберете повече?

За да зададете въпроси или да направите запитване за реклама, позвънете на нашите специалисти на телефон (02) 953-41-39 или просто попълнете формата, и ние ще се свържем с вас.